Vonzó lány adatlapok készítése

Nem nehéz olyan lány adatlapot kreálni egy-egy netes társkereső oldalon, amire nem fognak írni elszánt férfiemberek, akik a szöveg- és fényképmentes adatlapokra is képesek valami sablonlevélkét küldeni! Fotós – méghozzá egyértelműen modellt ábrázoló, nagyon-nagyon-nagyon beállított – adatlapok meg aztán pláne tonnaszám kapják a jelentkezőket, pedig 3 km-ről is bűzlik, hogy egy szórakozni vágyó csibész kamuja.

Alaptézisként elmondható, hogy egy jó külsővel rendelkező lány, ha felrakja fotóit, akkor máris elintézte a munka dandárrészét. A férfiak vizuális típusok, így egy csinos hölgy látványa azonnal beindítja náluk a vadászösztönt. A lelki összhangot is keresőknek pedig olyan szöveget kell összehozniuk, amely sokat elárul írójukról! Ha nem adják ki magukat az emberek nem is lesznek képesek megfelelő stílusú partnert találni.

A rossz és semmitmondó bemutatkozásokra pár példa:

– A sok csalódás után keresem az igazit. Nem egyéjszakás kalandra vágyom, nem is szabadidöpartnert keresek.

– Talán nem ez a pár sor a döntő, de azért írok néhány sort. Szeretném megtalálni a párom, akivel igazán boldog lehetnék…

– Nem igazán szeretek magamról írni, mert a személyes találkozásban hiszek, de muszáj. Szeretek olvasni,szeretem a filmeket és a hosszú esti sétákat….

– Tudom, sok minden eldolhet ezen az egy-ket soron amit most itt irok, de szerintem nem ezen fog mulni a sikerem:). Azt, hogy nem tettem fel kepet magamrol, nem jelenti azt, hogy nem kuldok, csak inkabb e-mailben…

Majd még kialakul…
Néhány sorban nem tudok úgysem bemutatkozni. Meg lehet, hogy nem is tudom leírni, hogy milyen vagyok. (igazából csak azért írok, hogy elfogadja a regisztrációmat)

A fentieken nem rövidítettem, valóban csak ennyit bírtak tulajdonosaik kipréselni magukból! Adatlapjuk fényképet sem tartalmazott – amirôl azért jó esetben már valami személyes is kiderülhetne vagy adhatna valami fogódzót. S ilyen lányoktól hallani a legsûrûbben azt a panaszt, hogy a srácoknak nincs elég fantáziájuk, tök uncsi levelek jöttek avagy nem írt senki. Hát persze! Mert például az elsô bemutatkozásra ugyan a következôn kívül mit lehet válaszolni (?): – Szia, én is az igazit keresem, szeretnék már kikötni valaki mellett és állandó kapcsolatra vágyok. Mesélsz magadról?! (hehe – ölég gyatra)

Hölgyeim, a ti feladatotok felkelteni az arra érdemes hímek figyelmét ebben a virtuális térben. Célotok bevonzani a nagy Ô-t. Ehhez csábosaknak, kívánatosaknak és érdekesnek kell lennetek. Ha már fényképet nem is szerettek felrakni, akkor a verbalitással vagytok képesek operálni. Ezt pedig – pár írót kivéve – nem adják könnyen: itt bizony meg kell mozgatni az agyat! Tessék egy picit megállni, elgondolkodni, értékelni, önismereti órát tartani! Pár sornyi információt mindenki tud magáról írni (feltéve ha szán rá idôt), ha nem, akkor adja vissza szavazati jogát! Kis lazasággal – amit elô lehet állítani egy pohár bor segítségével – és egyéni stílussal színesítve lehet beszélni a célról/okról, amiért itt van, hobbikról, elvárásokról, amiért itt, keres, saját tulajdonságaikról (akár elfogultan is!), vágyakról (pl. utazás, kertes ház, családi élet, gyerek, egy jó buli, stb), az elmúlt szerelem okáról… Tanács: képzeljétek magatokat egy valós randira, ahol egy szimpatikus férfi pár sablonos kérdését kell megválaszolnotok! Mit mondanátok el magatokról szemtôl szembe neki , mivel szeretnétek felkelteni figyelmét, szerelmét? Hogyan lennétek elbûvölôek? Mivel bírnátok mosolyra? Indulhat a képzeletbeli mozi, a fantáziajáték – itt ti lehettek az irányítók, s minden akaratotok szerint történik!

Ajánlom az idézetek használatát is végsô esetre: szép gondolatok gyönyörûen és frappánsan megfogalmazva mindig hatnak, a mûveltség érzetét keltik s leveszik a vállunkról a terhet! Túlzásba vinni és csak idézgetni viszont, mindenféle saját hang nélkül ismét a visszájára üthet.

Az alábbi bemutatkozás (konkrét példa, de általánosítható!) viszont számomra oly sötét titkokat rejt, ami régóta fejtörést okoz, de nem bírok rájönni a nyitjára. Miért hiszik azt, hogy 2-3 pesszimista sablonmondat felkelti valakinek a figyelmét annyira, hogy válaszoljon, majd levelezni kezdjen, rengeteg időt eltöltsön egy nőnek gépelve, fogalmazva és a válaszra várva, hogy az nagy kegyesen felfedje külsejét. ?LSZENTSÉG AZT HINNI, HOGY LÉNYEGTELEN A KÜLS?! Kinek az? Mindahányan érzékenyek vagyunk a szépségre, DE A SZÉPSÉG SZERENCSÉRE MINDENKINEK M?S, AHOGY AZ UNSZIMP?TIA IS – NE FELEDJÜK, HOGY MEGMAGYAR?ZHATATLAN OKOKBÓL TASZ?THAT IS VALAKINEK A KÜLALAKJA! S a digitális fényképezőgépek korában már mindenkinek van fotója magáról a számítógépén, így nagyon egyszerű és praktikus az elején tisztázni ki milyen.

– “Fényképet egyenlőre nem rakok fel magamról, ha valakivel elkezdünk levelezni, és kölcsönös szimpátia alakul ki, akkor úgyis küldök. Sok rossz tapasztalatom volt sajnos ebben is, az emberek általában a külső alapján döntenek, és ne a külsőm miatt szeressenek, hanem a belső értékeimért. Röviden azért leírom mégis mire számíthat, aki meg szeretne ismerni: sötétbarna hosszú hajam van, a szemem zöldes-barna, átlagos testalkatú vagyok, azaz úgynevezett aranyközépút. :-) Aki gondolja, írjon, válaszolok!”

Nekem – de lehet, hogy így egyeseknek kissé rosszindulatúnak fogok tűnni – ez a “ne a külsőm alapján, hanem a belsőm miatt szeressenek” lefordítva azt jelenti, hogy igen csúnya a hölgy. Reményei szerint majd a levelezés folyamán oly fokú szimpátia alakul ki a férfiban, hogy levetkőzi egyébként fellépő “nem tetszését” és megbarátkozik a “helyzettel”.
Ilyen rejtőzködésre még egy esetet tudok elképzelni, ami abból adódik, hogy egy csinos hölgy a felrakott képei miatt valóban óriási mennyiségű jelentkezést kap szinte önkritika nélküli férfiaktól és megunja ezek nézegetését, reménytelen és hasztalan és időtrabló leválogatását. Ekkor inkább elrejti fotóját és leteszteli így a bemutatkozóü szövegének eredményességét, abban bízva, hogy így a lelkileg egy hullámhosszú embereket vonza be, s akik valóban nem a külsejébe szeretnek bele, inkább a gondolataiba. Ebben csak annyi a csavar, hogy nem lehet emailek alapján megismerni valakit ill. senki nem tudja magát objektíven leírni vagy adni.

Sablonszövegek, amelyektől kiméljük meg a társkereső adatlapokat, mert dögivel találkozhatunk velük:
– “nehéz bemutatni magam pár sorban”
– kisherceg idézet
– “csak azért írok ide, mert muszáj”

S végezetül egy fontos dolog: ha nem szeretnétek kedves lányok rengeteg nem az elképzelésetekbe illô pasitól üzenetet kapni, akkor töltsétek ki pontosan a keresett partnerre vonatkozó mezôket is. ?gy egy két elvakult szórakozni vágyó pasin kívül – elvileg – csak az elképzelésetekbe illôtôl kaptok üzeneteket.

Egy kis ajándék a cikk végére – pár jól sikerült bemutatkozó szöveg:

“Ha szeretnek, az jó, ha szeretsz, még jobb, ha szeretsz és szeretnek az minden

Egyébként pedig, családcentrikus, életvidám, határozott, néha kisördög, de bújós, házias, nőies, igényes nő vagyok.

 

Partneremre vonatkozó elképzeléseim Céltudatos, határozott, érzelmekben gazdag önmagára igényes ,férfias FÉRFIT szeretnék-lehet, hogy ez már túl sok:-) Meglátjuk:-)

Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet.Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon,önzetlenség.
Amúgy pedig egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empatikus vagyok,kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, múzeumba járni,futni és síelni, főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett megváltani a világot, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás.
Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon.

Néhány kapcsolaton már túl, tapasztalatokkal és egészséges vadászösztönnel rendelkező lány vagyok, aki igyekszik kiszimatolni, hogy kivel érdemes megosztani kevéske szabadidejét. Remélem, itt is fog működni..már a szimat. Nem szexkapcsolatot keresek, inkább egyelőre ismerkednék. A cél persze egy jól működő kapcsolat lenne. Ennek szükséges hozzávalói: őszinteség, bizalom.

igényes, de nem elszállt. energikus, de azért szeretem a lábamat is lóbálni. szeretek beszélgetni, jönni-menni, sétálni, kiülni, beülni. most nyáron nem vetem meg az olyan helyeket, mint pl. konzikert. ha vki ismeri jó, de nem kell…
majdnemek után az egyértelműt keresem…”

Category: Elmélet
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.