Muszáj fizetősnek lenni minden társkereső oldalnak?

1204230_dollar_icon“Nem mondom, hogy legyen fizetős! A felhigulás alatt azt értem, hogy sok a linkeskedő. Lehet régen nem volt ilyen de nekem most ez jött le. Hogy van az, hogy valakinek az adatlapja 3-4 hónap elteltével változik? Egyszer van gyereke egyszer nincs meg ilyen apróságok. Ha fizetősbe menne akkor is hazudozna? Ötvenezerért?”

Van egyáltalán bármiféle előnye a fizetős oldalaknak a userek számára? Személyes tapasztalatom szerint manapság sok felesleges csalódástól menthet meg minket, ha 1 párkereső oldal nem ingyenes. Sajnos rengeteg szörnylelkű egyed mászkál köztünk, akik nem fogják fel – kivéve, amikor velük játszák el ezt a szívatás-fajtát -, hogy milyen károkat és kínokat tudnak okozni ártatlannak hitt játékukkal. �?m olcsó szórakozásukat talán nem folytatják, ha mindezért már fizetniük is kell! Persze ez sem zárja ki teljesen a kamu adatlapok lehetőségét és az idétlen ürgék oktalan levelezését, ám biztosan minimálisra csökkenti! S ebből az oldalak tulajdonosai hasznot is húznak? Reméljük, hogy profitjukat visszaforgatják és a fejlesztéseikkel a mi keresésünket – virtuális társkeresőkét – teszik kényelmesebbé. (Itt ragadom meg az alkalmat és köszönöm meg a sok használható ötletet a múltkori postra! Ha esetleg időközben még eszébe jut bármi használható fejlesztési ötlet a kedves olvasónak, akkor azokat várom itt avagy a mailcímemre!)
Érdemes egyébként kipécézni 1 teljesen ingyenes oldalt és beregisztrálva kipróbálni! (nem fogok most konkrét címeket adni, de a tarskereses.lap.hu-n van ezernyi link!) Nekem ott még a levelezés sem jött össze! Miért? Mert több mint a fele kamu. A másik fele meg 1 reménytelennek érzett pillanatában felregisztrált ide – jobb híján és kockázatmentesen – majd 2 nap után el is felejtette. Nem tett bele semmit, nem hozott érte áldozatot, nem gondolta át: így nem volt fék, s máris bekattant a próba-cseresznye effektus.

Csalódások a fizetős oldalakon, a fizetős tagokkal is megesnek, de merőben más okokból. A felesleges levelezések, – amelyek reménykeltő kezdet után hirtelen félbeszakadnak, mert a másik fél (kimondva-kimondatlanul) megtalálta párját vagy egy hülye félmondaton besértődött avagy beesett a képbe egy igazán nagyherceg/királykisasszony -, dühítőek. A felesleges randik, – amelyeken kiderül, hogy milyen ronda/büdös/fantáziátlan/rosszízlésû/unalmas/humortalan/elhanyagolt/eccerû/sóher/szürke -, elkeserítőek. Ezeket semmilyen rendszer sem tudja egyenlôre kiküszöbölni. A csalódás sajnos kódolt, elkerülhetetlen ebben az “üzletágban”…

�?m van egy jó hírem is! Aki vágyik egy komoly, igazi, hétköznapi, hűséggel teljes kapcsolatra, az megtalálhatja! Ezernyi példa mutatja, hogy működik. Nem üzletszerűen – fizetek és máris távozhatok az ideális párral -, hanem munkásan, szenvedésekkel és csalódásokkal, érdekes és rettentő és humoros és felemelő pillanatokkal, kósza szexuális kalandokkal, örömmel és bánattal, önbizalom növelő és romboló kijelentésekkel, feleslegesen kidobott pénzzel és órákkal, de ha valaki nem adja fel, akkor az út végén ott áll az �?!

Lehet, hogy menet közben rájövünk, más módon is lehet társat keresni és találni, lehet, hogy be is esik, de mint egy esélyes szálat érdemes itt is jelen lenni ugyanúgy, ahogy érdemes lemenni 1-1 szórakozóhelyre is, hátha épp melletünk fog táncolni �?! Egyetlen dolgot véssünk az eszünkbe: vannak játékszabályok, amiket magunk miatt kell betartani. Ha a blogban már taglalt átfésült helyesírású és stilizált egyéni és ránk jellemző bemutatkozó szövegek és válogatott, minőségi fotók szerepelnek, ha betartjuk a levelezés módját, ha pár randiszabályt is követünk, akkor rengeteg bosszúságtól megkíméljük magunkat! Az adatlap a saját reklámunk. Jó reklám nélkül pedig manapság nem működik semmi. Ne vegyük félvállról ezeket, mert megtérül. Ha pedig rászántuk magunkat a kapcsolatfelvételre, akkor lehetőleg a VIP tagokból válogassunk, mert azok biztosan nem kamuk és pénzt beleölve ebbe projectbe, valóban komolyan gondolják a társkeresést.

Várom élményeiteket a [email protected] címre!

Category: Irások
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.